Passar på att läsa en bok


Trasig iPhone

Min stackars, stackars, stackars telefon är nu trasig. Den är inte bara trasig, den är ordentligt trasig. Det är dessutom inte bara telefonen som är trasig utan inte ens skalet höll när den störtade mot marken. Så jag sitter nu här med både en trasig telefon och ett trasig skal. Det känns ganska ironiskt att skalet gick sönder OCH telefonen. Jag är inte jätte nöjd med mitt liv just nu. Men jag kan inte göra så mycket åt det. Jag ska lämna in telefonen på måndag och det kommer troligen inte ta speciellt lång tid. Men det kommer att kännas ganska handikappande att inte ha en telefon under helgen. Men det kanske är bra med en liten detox. Jag sitter nästan alltid med min telefon, så det kan nog vara bra för mig. Jag har försökt att ha en så kallad detox förut men då har min telefon varit fullt fungerande och då har jag inte kunnat motstå frestelsen att använda den. Men nu när det absolut inte går att använda tror jag att det kommer att bli en annan grej. Jag har inte så mycket bokat denna helgen för en gång skull så jag ska försöka att läsa en bok och bara ta det lugnt. Det är även ganska skönt att inte ha så mycket och göra för då har jag inga tider att passa... vilket är bra eftersom att jag inte äger en klocka utan alltid har förlitat  mig på min telefon. Så jag kommer att vara på en tids detox också om det nu finns något sådant som kallas för det. Men, men. Ska försöka att inte grubbla allt för mycket över min trasiga telefon utan försöka att njuta an lite mobilfri tid och ta det lugnt och läsa utan något som stör mig.